Bedrijvenpark

Kampershoek 2.0 is het logische vervolg op het bestaande bedrijvenpark Kampershoek. Dit terrein werd in de jaren negentig ontwikkeld en is zeer succesvol gebleken. Bedrijvenpark Kampershoek wordt alom geprezen om de hoge kwaliteit en is zelfs tot twee maal toe opgenomen in het Jaarboek Beste Bedrijventerreinen.

Kampershoek-Noord 2.0 is een duurzaam op de toekomst ontwikkeld bedrijvenpark met een omvang van c.a. 70 ha. Het bedrijventerrein ligt op een strategische locatie binnen de Europese toptechnologiedriehoek Eindhoven-Leuven-Aken. Met directe op- en afrit aan de noord-zuidas A2, binnen bereik van de oost-westas A67, aan een kruispunt van kanalen en met zes luchthavens op afstand van minder dan één uur.

Het ruim opgezette terrein, met brede wegen en veel groen, is voorbereid op grootschalige distributie en logistiek voor bedrijven tot milieuklasse 4. Het opvallend gesitueerde park kent een eigen parkmanagement dat toeziet op een schone werk- en leefomgeving, duurzame voorzieningen en optimale beveiliging van het geheel. Hier gevestigde ondernemers kunnen rekenen op permanente aandacht en stimulering van de lokale en regionale overheid.

Bereikbaarheid
Kampershoek 2.0 is uitstekend bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt aan de belangrijkste verkeersaders van Nederland, de A2 en in het hart van de Brainportregio, een van de belangrijkste toptechnologische kerngebieden van de wereld.

Flexibele opzet
Het bedrijventerrein komt tegemoet aan de behoefte aan flexibiliteit waar de markt om vraagt. Binnen het plan zijn uiteenlopende kavels beschikbaar van 1.000 m2 tot de uitzonderlijke omvang van 15 hectare. Bedrijven worden vanaf de allereerste kennismaking intensief door de gemeente begeleid in de ontwikkeling en realisatie van hun vestigingsplannen.

Ontsluiting
Door de ligging en de bereikbaarheid is het bedrijventerrein een uitstekende vestigingsplaats voor grotere bedrijven in bijvoorbeeld groothandel en distributie. Ruime dimensionering van de wegen met extra grote bochtstralen en de korte afstand tot de A2 zorgen voor een zeer goede verkeersafwikkeling.

Landschappelijke inpassing
In het bedrijventerrein wordt de voor Kampershoek zo succesvolle ruime groene opzet met fraaie langgerekte waterpartijen voortgezet. Van oudsher voor het gebied kenmerkende landschappelijke elementen, zoals houtwallen, fruitboomgaarden en drinkpoelen, maken onderdeel uit van de groene structuur van het plangebied.

Beveiliging
Op het bedrijventerrein worden maatregelen genomen om de sociale veiligheid te bevorderen en diefstal en vandalisme te voorkomen. Voor autoverkeer is het bedrijventerrein bijvoorbeeld enkel toegankelijk vanaf de Ringbaan-Noord. Naast de natuurlijke barrières aan de randen van het plangebied wordt de veiligheid bevorderd door cameratoezicht en slagbomen bij de toegangswegen.


Bekijk hier de film van Kampershoek 2.0

Nieuwe ambulancepost in Weert offici ...

Sneller inzetbaar vanuit een duurzaam gebouw Weert – De standplaats ... lees meer

Weert ijzersterke locatie voor logis ...

Heylen Warehouses gaat op bedrijventerrein Kampershoek 2.0 in Weert ee ... lees meer

Groep Heylen ontwikkelt distributiec ...

WEERT - Investeerder Groep Heylen gaat een uniek distributiecentrum op ... lees meer
webdesign: Artis