Opening nieuw bedrijvenpark Kampershoek 2.0

Dinsdag 29 mei 2012
De gemeente Weert opent een nieuw bedrijvenpark Kampershoek 2.0 (Kampershoek Noord) op dinsdag 29 mei. Dit gebeurt tijdens een speciale bijeenkomst voor genodigden en media. Tijdens deze bijeenkomst wordt een nieuwe website gelanceerd. Na de openingsbijeenkomst kunnen gegadigden voor een kavel op Kampershoek 2.0 zich melden bij de gemeente Weert.

Het bedrijvenpark wordt ontwikkeld in het gebied tussen de Ringbaan Noord, Rakerstraat, Heerweg en de A2. Kampershoek 2.0 heeft een omvang van 70 ha. De aanlegwerkzaamheden starten in het najaar en zijn in het voorjaar van 2013 klaar. Denk hierbij aan de aanleg van de infrastructuur, groen, wegen, verlichting etc.

Bijeenkomst grenzeloos ondernemen
De officiële openingshandeling vindt plaats tijdens de bijeenkomst ‘Grenzeloos Ondernemen’ op 29 mei. Tijdens deze bijeenkomst wisselen de heer Weekers (demissionair staatssecretaris van Financiën), de heer Verhagen (Algemeen Directeur van het LIOF) en de heer Van der Leegte (President-Directeur van de VDL Groep) met elkaar van gedachten. Dit doen zij in de vorm van een forumgesprek over het thema grenzeloos ondernemen en de kracht van Zuid-Oost Nederland als vestigingslocatie voor ambitieuze bedrijven. Wethouder Kirkels geeft vervolgens een toelichting op de opzet van het bedrijvenpark, waarna de heer Weekers de website op feestelijke wijze lanceert. Ook vindt tijdens de bijeenkomst de première plaats van de animatiefilm waarin het toekomstige bedrijvenpark 3-dimensionaal is gevisualiseerd.

Interesse in een kavel?
Vanaf het moment van lancering is de website www.kampershoek.nl online en vindt u hierop alle informatie over het bedrijvenpark terug. Ook is op de website de 3D animatiefilm te bekijken, waardoor u een goed beeld krijgt van de ontwikkeling die hier in de komende jaren gaat plaatsvinden. Gegadigden voor een kavel kunnen contact opnemen met het team Ondernemerszaken van de gemeente Weert. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0495) 575 277 en per mail op ondernemen@weert.nl.

Kampershoek 2.0
Als het gaat om uitstraling en soort bedrijvigheid wordt met Kampershoek 2.0 voortgeborduurd op het succes van het al gerealiseerde bedrijvenpark Kampershoek. Dit betekent dat veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit van bedrijven, de groene setting met fraaie waterpartijen, goede bereikbaarheid en beveiliging. Kampershoek 2.0 wordt ontwikkeld voor een breed spectrum aan bedrijven binnen en buiten de regio. Speciale doelgroepen zijn maak- en toeleveringsindustrie, distributie en logistiek, hoogwaardige kantoren aan de A2 en het midden- en kleinbedrijf.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.kampershoek.nl. Deze website gaat op 29 mei rond 18.15 uur online. Meer informatie kunt u ook vinden op www.weert.nl/kampershoek.

overzicht

Nieuwe ambulancepost in Weert offici ...

Sneller inzetbaar vanuit een duurzaam gebouw Weert – De standplaats ... lees meer

Weert ijzersterke locatie voor logis ...

Heylen Warehouses gaat op bedrijventerrein Kampershoek 2.0 in Weert ee ... lees meer
webdesign: Artis